Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Aarpok #13572 üzenetére

    Szerencsere volt annyi eszem, hogy mikor elfogadtam a kuldit, akkor epp ramjott a cigizhetnek, igy ugyesen ugy hagytam az ablakot amikor a hadnagy ideadja a mesterloveszt.Mikor visszajottem, a verszivo nem futkoraszott a kornyeken, igy ertelmesen osszejott a talalka, Gauss bacsi uzembehelyezve, piros kartya megszerezve :)
    Es kurvara erdekes, hogy most nem fagyott ki a jatek mikor Pripjatybol mentem Zatonba, hanem rendesen betoltotte.Immar felfejlesztettem a SVx (a hosszabbik mesterlovesz amit a hadnagy adott), es kaptam egy FN 2000et granatvetovel egyutt a piros kartyas zsoldosnal.Kar hogy nem lehet oket fejleszteni (habar az alap jatekban lehetett, ugy remlik).
    Megvan az Oazis es az elet vize, kell meg 3 anti-marhasag es kesz a kuldi.Erdekes, hogy ujabban ad 1-1 ilyen anti dolgot is, azaz Zatonban volt 1 ladaban.Biztos megtudtak a sztalkerek, hogy kell nekem, osszepotoltak es vettek nekem a tudosbunkerbol :D

    1 kerdes : van olyan ha meggyogyitasz 8 sztalkert, akkor fizetnek neked.Erted el ezt a kituntetest ? Es ha igen, mennyit fizetnek nekunk a sztalkerek ?

    Verszopo : fel kell ugorjak akkor a legfelso szintre is.Remelem a varosban van a verszivo gyogyszere...

    Es igen, megvettem Bagolytol a katonai szerszamosladak helyet is, azokat a katonai szakartonek kell odaadni, vagy kesobb vesszuk hasznat mas palyan ? (mintha benne lennenek a Clear Sky palyak, meg a SOC palyak is, oda is eljutunk ? sot meg a korhaz is a CS-bol, ha jol lattam).

Új hozzászólás Aktív témák