Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz shield #16694 üzenetére

    Arra az angol nyelv is megfelel, hogy eriggy ide vagy oda, hozzál lőszert, védd meg a bázist, stb. :)

    Mindez líraibb magyar nyelven:

    -Szép ecsém mi szél hozott, tán velünk bandáznál? Előbb szaladj el a csikóbőrös kulacsomért, mert kutyameleg van itt a reaktor tetején, bizony a fűtőelemek porrá szárítják az ember torkát. Aztán, ha a faluvégi kurta kocsmánál összeakadnál Drakula komával, akkor azt izenem neki, hogy messziről csókoltatom, és lehetőség szerint csak keveset kortyintson belőled, inkább az Egri bikavért válassza, amiből mindig legyen a lajbidban egy butykossal (kár, hogy most épp nincsen).

    -A láthatatlan torkos borzokat messzire kerüld el, mert a cifraszűrt is letépdesik rólad!

    -Koromsötétbe' a fokost tartsd jól előre, hátha kirántják a markodból, de akkorra mán biztosan sejted, hogy nem vagy egyedül.

    -Kitörésnél fuss, ahogyan a lábad bírja, amíg egyszuszra be nem érsz a sarkon álló kacsalábon forgó kastélyba, amelynek kapujában Szép Ilona vár rád egy nagyüstnyi kisüstivel és egy rattan kosárnyi mosatlan szennyessel, melynek sulykolójával másnap délig mély álomba szenderít.

    -Egyedül sose sétáljál el messzire, lehetőleg mindig kettecskén, kézenfogva őrjáratozzatok a bajtársakkal, ahogyan Ernst Röhm okította annakidején a kadétiskolában.

    -Szidorovics apónál végy egy rőfnyi színes kelmét, amiből szép kendőket varrathatunk a sokat próbált, de fájós torkú sztalker legényeknek.

    -Szaladj hamar, hozzál Nebáncsvirágot a Hétrőf szakállúnak!

    -Ali Baba látni szeretne téged. Azt mondta, hogy kincsesbányát nyitna a Zóna szibériai részében és te lennél ott a fővájár.

    -Gonta kibökte, hogy mi a gondja. Reszketeg, akár a nyárfalevél. Vérmedvék szimatolnak a gyengélkedőn.

    -Szamarában poloskát találtak valaki szamarában. Igyekezz oda és derítsd ki, hogy igazat beszélnek-e a részeg matrózok.

Új hozzászólás Aktív témák