Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz ' Tzs , #25557 üzenetére

    Kimera PDA : sajnos elegge el van az cseszve ha jol emlekszem, nem batyuban van, hanem a foldon, es a kimera allandoan szokdecsel, szoval azt sem tudod biztosan, hogy hol keresd a PDA-t.Mindenkepp a foldon, azon hely korul, ahova mutat a kuldetes.
    Tehat ha jol emlekszem, a PDA akkor is ott a foldon, ha a kimerat nem olod meg.De persze meg kell, a kuldi miatt.En eloszor azt hittem, hogy megolom a kimerat es ott lesz a hullajaban, kessel kezdtem pufolni a dogot, de nem adott PDA-t.Aztan veletlenul olyan helyre kerultem hogy ott volt a PDA, nem messze egy fatol.
    Persze ez suket duma, mert erdoben vagy :D

    Az iranyitokat meg kell keselni, par kesszurastol kifekszenek.Irja is a kuldetesben, hogy ez a te elmeleted, mivel az iranyitokat vedi valami energiabura vagy mi, azert hatastalan ellenuk a granat.Be kell menj a burokba, es belul megkeseld oket (meg akkor is ha nem latszik bura csak a tortenetben van igy).

    Az elet viragai : osszeszedheted mint a 3at ha jol emlekszem, de a tortenetnek vege lesz (nincs befejezve meg a mod), es tovabb nem veszed semmi hasznat a viragoknak.

Új hozzászólás Aktív témák