Új hozzászólás Aktív témák

  • Vyndree

    őstag

    válasz konyi79 #4292 üzenetére

    Tapasztalat még nem sok van róla, de ami elsőre lejött, hogy az EVF és az LCD kijelezője tényleg nagyon gyenge. Manuális fókusz szinte lehetetlen, nagyon nehéz kivenni mikor éles a kép igazán. Profiknak azért sem ajánlott, mert RAW-ot csak JPG-gel együtt készít, bár ez inkább csak zavaró, de akkor is miért??
    Ami előnyére szolgál az az ára. Újonnan mát 80eFt-tól beszerezhető, használtam 5 hónaposan 50-ért vettem NEX-5R ezüst 18-55mm OSS obival.Tényleg gyönyörű képeket készít, még alap szinten makrózni is lehet vele és sok olyan tulajdonsága van, amit a Sony csak a csúcs gépeibe tesz. Ilyen például a zajszűrése, a gyártó honlapja szerint ugyanaz, mint amit az SLT-A99 tükörreflexes csúcsmodellben használ.
    Videóból fullHD-t készít, nekem a mikrofonja kicsit gyenge, legalábbis a szélzaj kicsit jobban belehallatszik mint kéve.Az AVCHD 50i a szokásos "csíkos", 25p-nél nincs, illetve van még az 1440x1080-as mp4 ami talán leginkább használható.
    Készítettem vele néhány hosszú záridős képeket, a hétvégén ha jó idő lesz készülnek kirándulós képek is.

    Összehasonlítási alapom más említésre méltó géppel nincs, eddig csak kompakt gépeim voltak. Amennyiben kérdésed van szívesen válaszolok ha tudok. :)

Új hozzászólás Aktív témák