Új hozzászólás Aktív témák

  • magedla

    tag

    válasz ANOka #15944 üzenetére

    Köszi a gyors választ. Amiatt merült fel bennem a váltás gondolata, mert a szériaszám alapján most lett világos számomra, hogy a SUA1000i egy 2006. év 31. heti példány, ami azért nem ma volt és a legutóbbi DataSafe akkukat úgy megette két év alatt, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt áramszünet, 99,9%-ban készenlétben állt.

    Amikor hívtam az akkus boltot garanciaügyben, akkor ők azt javasolták, hogy a töltőfeszültséget gyári APC kábellel lehet kalibrálni és érdemes lehet kicsit lejjebb venni (1-2 tizeddel), ha nyáron nagy meleg van a szobában. Szerintük 18-20 fokra hűtött szervezszobára vannak kitalálva ezek az akkuk és hamarabb halnak, ha túl meleg van. Ebben van valami szerintetek?

    Aztán az is igaz, hogy visszaolvastam kicsit többet és láttam, hogy általában csak 3 évet szoktak bírni ezek, így a 2 év két hónap bár nem jó eredmény, de nem is tragikus.

    Ha azt mondjátok, hogy egy belépőszintű tisztaszinuszos új UPS-nél jobban megéri felújítani a 14 éves APC-t, akkor holnap meg is rendelném a javítást. Köszönöm, ha útba tudtok igazítani.

    True victory is victory over oneself

Új hozzászólás Aktív témák