Új hozzászólás Aktív témák

  • boborján2

    aktív tag

    válasz King Unique #16634 üzenetére

    Ja elfelejtettem. Van egy total commander (ingyenes ,nem crackel,nem keygenes akármi). Nélküle nem pc a pc. Gondolom nem ez akasztotta meg a helyes műkidést.

    Windows build száma? Mit tudom én,nem nézegetem.
    Szól hogy van update , felmegy újraindul, megy tovább. De ez nem is releváns mivel windows beépített program , ők pakolták bele ,gondolom valamelyik frissítésbe.Illesztőprogramot sem raktam fel ,a win megcsinálta.
    Feltételezem,hogy ha a win11 megcsinált mindent magának, akkor kompatibilisek egymással. Ha nem akkor az jó nagy redmond error :)

    Más kérdés.

    Office számlázás ügyben hívtam ma a microsoft magyarország ügyfélszolgálatát.

    (Kicsit vicces volt, hogy a droid hang a kötelező rizsát egyes helyeken háromszoros segességgel olvasta. Na mondom jól kezdődik, húzza a winamp a szalagot Hol meg érthetetlenül lecsípte a szavak végét.:C ,De ez egy mellékszál, bár számomra sokmindent elárul ez is a cégről, ezt is jól programozta valaki)

    Szóval lényeg a lényeg , átverekedtem magam a menün, majd meglepetésre bejelentkezett egy angolul Fernando Alonso stílusban beszélő emberke. Feltételezem ő is annyira volt angol anyanyelv ,mint én. Semennyire :)
    Az egy dolog hogy kihámozok pár dolgot vagy elmondok angolul. De egy számla ügyintézésbe azért nem kezdek bele.

    Van valami módja annak ,hogy magyar cégként , magyar microsoft számot tárcsázva, egy magyar emberrel tudjak érdemben beszélni?
    Vagy ez csak a nagy több száz licences multik kiváltsága akik ismernek valami titkos vip számot ahol a piros telefont magyar ember veszi fel?

    Bárki aki tud megoldást ,kérem ne tartsa magában.
    Köszi

    ignored users : snyper990 | SlayR0113

Új hozzászólás Aktív témák