Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz GoodSpeed #3964 üzenetére

    Szerintem mindenképp érdemes lenne megnézned egy videószerkesztést így, aztán tök ugyanazt az Intel 630-at is befogva. Úgy derül ki valósan, konkrétan arra a feladatra és programmal személyre szabottan, hogy mennyit jelent.

    Minden tesztnél jobb. Hiába írja egy teszt, hogy x videókártya 10%-al gyorsabb, mint y kártyán ezzel és ezzel a játékkal pl., amikor a valódi használatnál meg mást mutat.
    Ismerős vett annó HD 3870-es Radeon-t a PH-s teszt eredmények alapján, aztán a valós beállításokkal meg aszem 9600GT-n ugyanaz a játék teljesen átfordult, és pont az ellenkezőjét mutatta a valós eredmény. Ebben az esetben az volt buktató, hogy itt a teszten Ultra Giga Very High-ra volt állítva 87x élsimítással és ment mit tudom én átlag 25 FPS-el, míg a valós használatnál csak mit tudom, High-ra.

    Ha saját magad, a saját gépeden, azzal a programmal - olyan videóval, amiket általában szoktál és ahogy szerkeszteni - próbálod ki, akkor lesz kézzel fogható értéked, hogy igen, ez óránként hoz nekem 5 percet, csak mondtam valamit.

Új hozzászólás Aktív témák