Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz mefistofeles #8533 üzenetére

    Üdv!
    Sajnos a net tele van hasonló problémákkal a Canon nyomtatókat illetően. Az enyém, egy MG2550S, amit kb. február környékén, az egyik Win frissítés után, a rendszer már nem ismert fel egyik napról a másikra, illetve pontosítok, csak szkennerként látott. Hiába pucoltam le a drivert a RevoUninstaller-el, plusz még a registryből is kigyomláltam minden Canon-os cuccot, a Canon honlapján elérhető legújabb driver nem települt fel. Pontosabban a driver telepítés szépen elindult, de amikor kérte a nyomtató csatlakoztatását, pár perc gondolkodás után kiírta, hogy nem tudta azonosítani.

    Szkennerként látszódott a vezérlőpultban, de ennyi. Kis millió netes keresés, ilyen-olyan mókolás se segített, végül a most május elején kiadott Win frissítés után, több tucat Vezérlőpultos telepítési próbálkozás után, egyszer csak sikerült, így most kb. bő két hete tudom ismét használni.
    Ezt próbáld meg:
    1./ Vezérlőpult, Eszközök és nyomtatók, és ott fent nyisd meg a Nyomtató telepítése opciót, és hagyd végig futni a keresést:

    Azután rányomsz, "az általam ismert nyomtató nem található a listában" opcióra.
    2./ Utána a "nyomtató keresése egyéb beállítások szerint", és a legalsó opciót jelöld be:

    3./ Tovább lépsz, a "válasszon ki egy nyomtató portot", itt az USB portot válaszd, nálam most látszik a nyomtató típusa, mivel már rendbe jött a rendszer.

    4./ Tovább lépsz, ott majd egy csomó felsorolt gyártó közül ki kell választani a nyomtató gyártóját, meg a szériáját, és hagyni, hogy a Win keressen telepítőt, és telepítse azt.
    Nálam végül is többszöri kísérlet után összejött, hátha nálad is. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák