Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuka

    csendes tag

    válasz Johnzy #22404 üzenetére

    Helló! Még a kábeles 'ezermesterezés' sem ennyire egyértelmű, mert kf-ön lakom és bérlem a lakást... :) szóval ezért írtam, hogy kilőve. Bár rékérdezhetek, hogy elvezethetem-e, de kis esélyt látok reá.

    Menjünk viszont fokozatosan.

    1. Ha mondjuk nem akarok le is tölteni és streamelni TV párhuzamosan, akkor még állhat a drága Linksys rendszer. Ez miért rizikós? Illetve lehet, hogy csak ez a megoldás lesz, de persze a ktg-ek miatt nem biztos. Gondolom a Linksyshez is lehet még egy jeltovábbító vagy mittomén mit venni. Nem gazdaságos, de működne?

    2. Ha mondjuk feladom a streamelést és mondjuk USB drive-ról (mediaboxon keresztül) játszom le a TV-n, akkor van különbség? Azaz csak a streamelés miatt más cucc kell? Persze itt még egy médiaboxot is hozzószámolhatunk, mert csak sima usb-n keresztül elég kevés formátumot játszik le a TV.

    3. Hallottam olyanról, hogy elektromos hálózaton való adatforgalom (pl. [link]). Ez működhet? Ezt tudom vajh routerre tenni? (tudom, ez nem wifi téma...)

    Vagy veszek egy k hosszú kábelt és mindig összetekerem, ha nem kell :) Ebben az esetben a kérdés: mennyibe kerül 20m CAT5 ethernet kábel? :D Jelveszteség van ilyenkor? Bazz, lehet, h ez lesz... :C

    Azért kíváncsi vagyok a föntiekre is:)

    Thx!

Új hozzászólás Aktív témák