Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz _q #27655 üzenetére

    Írtam már tegnap, vagy tegnapelőtt, hogy pl. a TT350-et el tudod sütni a beépítettel is távolról, de csak korlátozottan használható, vezérelni nem tudod, csak villantani. Nézz utána, én sem vagyok egy nagy vaku-guru. :D

    Azt is írtam, hogy ha komolyabban szeretnéd vezérelni, akkor vagy kell egy rádiós kioldó/vezérlő, vagy egy másik vaku, ami képes kommunikálni vele.
    _________________

    Más. Megjött a Manfrotto Noreg 30 Messenger. :)

    Hááát, sok dolog tetszik benne, de pár meg nem annyira. Épp elférek benne mindennel, talán még marad is egy kis helyem plusz dolgoknak. Az tök jó, hogy a nagy táskában van ugye egy kis táska, amit akár külön is lehet vállon/kézben cipelni, ha csak arra van szükség, ami abban van. A nyitást/zárást pár helyen én máshogy oldottam volna meg. Meg lehetne egy kicsit több apró, pakolós rész is, akár cipzáros zárással. A párnázottsága, a felszerelés védettsége viszont nagyon durva. Biztos vagyok benne, hogy egy esést+gurulást is simán kibírna benne a cucc. Próbálgatom, tesztelgetem, aztán meglátjuk, mennyire leszünk jóban. :)

    Tegnap nagyon ráfüggtem a Tenba DNA 15-re is. Lehet, hogy majd egyszer lecserélem arra. Pár dolog jobban tetszik abban, mondjuk pár meg ebben. Meglátjuk. :)

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák