Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz ignorant #7542 üzenetére

    "A fo problema azzal volt aki hosszu ideig ott tarolta coinjait. Ez minden exchange-nel rizikot jelent, de barmilyen cegnel is ami penzt kezel."

    Hagyd, kár a karakterért... A másik topicnak csak átfutottam az elejét, de a fejemet fogtam. Write-only embereknek teljesen hiába magyaráz bárki bármit. Lehet ezernyi példát írni, minthogy nem a dollárt/eurót fogod fikázni, ha a Plus500-nál/eToro-nál tartott pénzedet lenyúlják, de úgysem fog eljutni a tudatukig, maximum a jégcsákány meg a kisbalta. ;]

    "Ez igaz is, Marknak nem hiszem hogy mcdonaldson kivul lesz mas karrier lehetosege (bar lehet hogy meg orul is majd neki) :)"

    Szerintem meg valamelyik távoli ország tengerpartján iszogat koktélokat, miközben háncsszoknyás hölgyek szórakoztatják őt élete végéig. Majd nyolcvan X évesen infarktust kap, vagy korábban ha megfejel egy szörfdeszkát vagy megmarja őt egy rája. Ilyen magas szintről nem bukik már túl nagyot az ember ha csak nem nettó idióta.

    A slusszpoén az egészben, hogy mivel jelenleg a jogi szabályozás még gyerekcipőben jár és egyáltalán nincs nemzetközi konszenzus, a BTC-k lenyúlása nem bűncselekmény, hanem szimpla csalás. Még a Whiskys rablót is nagyobb hatósági erőkkel keresték, mint amennyire Mark Karpeles-t fogják. Az alvilági hajtóvadászat természetesen benne van a pakliban, de én annyira nem aggódom érte.

    Más: Szerintetek meddig tart majd az orosz tiltás? Illetve a WebMoney-val mi lesz a helyzet? Mert benn ragadt 56.4 WMX-em (0.0564 BTC), de withdrawálni nem tudom, mert errort dob (gondolom az orosz tiltáshoz lehet köze, mert az előző 2 alkalommal engedte).

Új hozzászólás Aktív témák