Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz SpeedR #9037 üzenetére

    Jó lenne egyet kipróbálni...Igen, szidtam, de minden autóval vannak gondok, sajnos... A költségek mértéke talán nem olyan nagy, itt is 6db gyertya van, olaj drágább bele. Végül is ez is sor 6. :U Futómű az félős, van benne kockázat. Nem magyar utakra vannak ezek tervezve. A fogyiban meg reménykednék, hogy ha normális vagyok, és 100km -en belül csak 4x padlózom le, akkor kijövök 10l -el. :U De nem tudom, ehhez ki kell próbálni, amit meg fogok tenni. E36 -tól félek... Mert ezek már mind szét lehetnek hajtva. :U A másik meg az, hogy egyáltalán nem találtam őket kényelmesnek. :(

    Ma voltam Bp. -n reggel, onnan Kaposvár, és haza. Utak jó szarok voltak... És megint van valami az autóval, legalábbis azt hittem akkor, de a végén megszűnt.
    Észrevettem, hogy 40 körül búg valami. Megálltam Kaposváron a parkolóban, 1 -esben gurultam. Jobb oldalról a keréktől hangos súrlódás és búgás keveréke jött az utastérbe, kellemetlenül erős volt.(súrlódott, és mellette olyan hangja volt mintha a szellőző fújna, de el van dugulva+az a búgás, mikor a szervo pumpa nem kapott olajat) 40 fölött elmúlt a hang, de mikor belassítottam, újra elkezdte. Csak nézegettem az autót, nem értettem mi van, kívülről alig lehetett hallani. 40 -es araszolgatáskor is jött a zaj már a parkoló előtt, de azt hittem a gumik hangja, és akkor még nem volt ennyire erős se. Már hívtam volna a szerelőt, hogy valami nem stimmel az autóval, elhallgatott. És hazáig csöndben volt. Itthon is próbálgattam, semmi zaj.
    Rendesen beszartam, hogy megint valami baj van, most meg semmi. Mi okozhatta ezt? Kifejezetten a jobb első kerék felől jött a hang.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák