Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz fehér_ember #101672 üzenetére

    A lineár tápos MFA teljesen jó, teccet. Régebben ugye, a gagyibb dacommal (sima táppal) nem tetszett. Nemtom a táp mennyire játszik szerepet a véleményem megváltozásában és mennyire múlt a dolog a dac-on, talán elhanyagolható a táp amúgy. Hülye módon sima tápot nem kértem reteptől... Tehát nem tudom mennyire igényli a lineár tápot. (És ha kértem volna se biztos, hogy el tudtam volna dönteni mi az igazság, az öszehasonlításokon el szoktam vérezni...)

    A dactron sidequest-be már nem merek belekezdeni. :D Meg azthiszem igénylem azt a romantikkát, amit a 301 ad, egy teac dac mindenképp kell. :D

    Te a ha501-et és ez MFA-t hogy hasonlítanád egymáshoz?

    Egyelőre lehet inkább várok valami égi áldásra amp terén, talán egy 503-ra (ahhoz amp se kell), mert mint írottam volt, tök jól elvagyok a 301 saját ampjával is, megvan a maga varázsa, a zenehallgatás élményét ez is hozza.

    Közben úgy döntöttem megtartom a 400i 2020-t, igenis van létjogosultsága a quad mellett. Próbaképp megteszem hétköznapi fejesnek, a quadot meg meghagyom desszertnek, ha nem csak hallok valamit, hanem hallgatok. Asszem veszek hozzá egy 650 kengyelpárnát, 3,3k. Lehet veszek a quadra is. 🤔

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák