Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Ájvé #102932 üzenetére

    "Amazonnak egyébként nincs semmilyen garanciája veled szemben, mivel nem ő az eladó"

    Ez egyszerűen téves, tényleg nem kellene még egyszer megismételned. Az amazon az eladó minden olyan esetben, amikor eladóként fel van tüntetve. Tehát minden amazon warehouse termék esetében, illetve minden hasonló terméknél, ahol a "sold by amazon" szerepel:

    Ezzel együtt a garancia lehet gyári, sőt, sokszor gyári, ugyanúgy, ahogy mondjuk egy media marktos, emagos vásárlás esetén, amikor a terméket nem a boltba, hanem a gyártóhoz kell vinni gariztatni. Mindenesetre a lényeg, hogy egy amazonon minimális körültekintéssel vásárolt termék garanciája könnyedén érvényesíthető.

    Százas nagyságrendben vásároltam amazonról, ebből néhány garis ügyintézés illetve visszaküldés zökkenőmentes volt. Tényleg ne terjesszünk csacskaságokat, pláne, ha neked nincs is ezzel tapasztalatod. Nincs "alapban benne, hogy az eladó cégnek kell visszajuttatni", ne találjuk már ki, hogy ez általános; van ilyen is, de azt kerülni kell, pláne, ha senzeni címet adott meg az eladó. Még egyszer, hátha elkerülte a figyelmed: pl. AOC monitornál házhoz jöttek a monitorért, küldeni sem kellett sehová. Páromnak vásárolt, rossz méretű korcsolyát - ahogy Polllen is - ingyenesen küldtük vissza, ahogy egy téves modellverziójú Ford Mondeo váltógombot is. És még sorolhatnám. Ne találgassunk.

    (Ez most épp egy business account, "mezei" felhasználó áfával együtt látja az árat, de ennek most nincs semmi jelentősége.)

Új hozzászólás Aktív témák