Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz s4tch #102935 üzenetére

    Igen, ha amazon az eladó, ha az van feltüntetve, de ha nem akkor nyilván nem ő az, mutasd meg hol eladó az amazon (ja igen ilyet linkeltél éppen). Írja versand durch vagyis ki fogja kézbesíteni, illetve Verkäufer vagyis eladó! Ha nem az amazon van oda írva akkor nyilván nem az az eladó. Azért ne legyünk már vakok, legtöbb termék esetében nem az amazon az eladó (kézbesítő még lehet, mivel nyújt ilyen szolgáltatást az eladók részére).
    Nem terjesztek semmit, ezt csak te olvasod bele. Többször vásároltam az amazonról, de eddig nem nagyon küldtem vissza semmit. Szerintem legtöbb esetben nem az amazon volt az eladó, de nagyon érdekel vissza nézem és megmondom hány esetben volt az amazon az eladó. Nem azt mondtam hogy ez baj, csak ez egy online szerződés és sok esetben az amazon egy közvetítő a piactéren, ennyi. Ettől függetlenül biztos hogy megvannak a szabályai hogy valaki milyen feltételekkel árulhat és milyen szolgáltatásokat kell nyújtania ha Amazonon árul dolgokat, 14 napos elállás például adott és vissza térítik az árát is ha jól olvastam. Szóval nincs ezzel semmi gond, egy jó dolog az amazon, megbízhatóbb mint sok hazai bolt, én ezt vontam kérdőre.
    Amit linkeltél ott amazon az eladó, de mutasd már meg hol árul az amazon Topping DX3 Pro+, itt csak kézbesítő az amazon, mint nagyon sok esetben.
    De hagyjuk már ezt a témát, rendben értem, rohadt jó az amazon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák