Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz bajnokpityu #11177 üzenetére

    Hát igen ez sajnos ilyen. :(

    Ez a baj, ha az ember hall egy "jót" és utána szeretne visszafelé lépkedni, óhatatlanul is a "jobb"-hoz fogja hasonlítani az új eszközöket. Ezért is emeltem ki, hogy nem bkercso munkáját minősíti a véleményem, hanem a saját fülemet. Ha alaplapiról váltottam volna én is, lehet elolvadok a minőségi ugrástól. De így sajnos nem.

    Azért adtam el az MS2+-t, hogy megtapasztaljak más hangokat is, és ha úgy érzem, akkor akár árban is lépkedhessek visszafelé (mivel nem nagyon bízok a fülemben :( ). De sajnos be kell ismernem, hogy ha legalább olyan minőségű (akár más karakterisztikájú) hangot keresek, akkor legalább olyan ársávban is kell keresgélnem mint az MS2+, bárhogy nem szeretik itt sokan a hangeszközök ár alapján besorolást, ez van. X chipet, vagy opamp-ot nem lehet kihozni X-100-ból, maximum értelmes kompromisszumot lehet kötni. :K

    A te DIY DAC-od is ha jól emlékszem azt mondtad 90k környékén van. Tehát simán lehet jobb az MS2+-nál, vagy a DacMagic-nél, vagy bármelyik neves gyártó eszközénél, de ez látszik is az árán. Sajnos... Vagy nem sajnos, ha mégis sikerül nagy neveket lenyomni alacsonyabb áron és a DIY minden örömével együtt... ;)

    A fentiek szigorúan magánvélemények. Természetesen. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák