Új hozzászólás Aktív témák

  • Shrike7973

    senior tag

    Sziasztok!

    Már két hete leadtam a rendelésem egy Creative X-FI HD-re, azt mondtam 21.-ére küldjék futárral. Ma telefonáltam, hogy megérkezett-e, és küldeni fogják-e ahogy megbeszéltük.
    Közölték, hogy a nagyker már három hete nem kapott ilyen terméket, mindenki veszi le a listáról, és valószínűleg többé nem gyártják. Holnap még várnak esetleg csomagot, de számoljak azzal, hogy nem lesz. Valószínűleg igazat mondott, mert más boltot is felhívtam, ott is ugyanezt mondták.
    Úgyhogy kéne a Superlux HD668B mellé valami laptophoz. Könnyen elérhető termékek közül ez a X-FI HD lett volna, más híresebb termékkel nem találkoztam, ami külső hangkártyaként kompetizálna ebben az árkategóriában. 5.1 USB Surround nem hinném, hogy megfelelő lenne, mivel nem kifejezetten füles meghajtására ajánlják, mint a HD-t.
    Úgyhogy első körben végigfutottam az apróhirdetéseket itt, és talán a "Musiland Monitor 02 US DAC külső hangkártya" megfelelő lenne.
    Viszont használt cuccoktól ódzkodom, egyszer vettem itt PH!-n VGA-t, alig bizonyíthatóan hetente RAM hibákat dobott, ország másik felében lévő cégnél garancia, ami ráadásul meg is szűnt... nehezen venném rá magam.
    Tudtok valamit ajánlani maximum 25 ezerig? Laptophoz kéne, mint írtam, nem mondom, hogy USB-s kell, hogy legyen, mert láttam már firewire-s profi cuccot is, bár az 55.000 Ft volt.
    Megbízható kereskedőtől, garanciával szeretnék vásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák