Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz nbencee #84181 üzenetére

    Egy 30 ezres dactól mit vársz azon kívül, hogy szól ? ;) Nem is várható, hogy kábelt tesztelj vele, mert nem lesz semmi értelme, de legalábbis alig. Volt nagyon olcsó dacom is, szóval nem vaktában lövök ám. Aztán lett jobb..

    #84183Polllen : Több tucat dacot hallottam, jó párat birtokoltam, de olyan nem volt még, hogy kábelre immunis példánnyal találkoztam volna. A DA300 sem volt érzékenyebb a kábelekre, mint egy "átlagos" dac. A jelenlegi két dacom sem immunis a kábelekre, vajon miért? Csak én fogom ki folyton az érzékeny darabokat/gyártókat?

    Megaztán a "Videoton" hangfal sem jó arra, hogy rajta keresztül kábeleket méregessünk egymáshoz. Ez nem sznobság, hanem tény és ezt nem neked mondom, hanem azoknak, aki nincsenek tisztában pár alapfogalommal. Ami hifi, az hifi. Nem fog átjönni rajta túl sok érzelem, így aztán rejtve is hagy rengeteg dolgot a zenében. Ha ezt nem érted, akkor sajnálom. Nem lehet s.arból várat .. és ez vonatkozik mindenre, nem csak a zenére, hanem az élet minden területére. :R

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák