Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz HUNNIA1920 #86959 üzenetére

    Oké, én minőségjelzőként értelmeztem a végbélkúpot, nem pedig méret-forma alapon. :R

    Dorien: én valamelyik fejestalálkozón hallottam a kis Korg-ot, szóval arról annyit tudok mondani, hogy szerintem az E10K fölötti ligában játszik és kifejezetten kellemes emlékeim vannak róla mind DAC-ként, mind DAC/fejhallgatóerősítőként - meg tudott hajtani hiányérzet nélkül egy 250 Ohm-os DT770-et és azt hiszem, a 600 Ohm-os vintage Beyereket is. Nálam csak a Windows/Mac only működés miatt esik ki, mert én vegyesen használok Wint és Linuxot is itthon.

    Ha találsz a kereten belül, akkor a Roland Mobile UA (UA-M10) is nagyon jó vétel, legalább egy szinten a Korggal, de lehet, hogy jobb is - méretéhez képest igencsak jóféle és combos fejerősítővel ellátott cucc, viszont Androidról nem megy, ha ez szempont (újabb Linux kiadások szerencsére már kezelik, így az általam használt Ubuntu 20.04 LTS és a Linux Mint is). A kereten belüli vétele nem lehetetlen, úgy két éve én is 70 EUR-ért vettem a sajátomat, köszönhetően annak, hogy Bodz idelinkelte az eBay-es hirdetést.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák