Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz parandroid #37148 üzenetére

    Én RTCW:ET-ben (return to castle Wolfenstein folytatása, Quake 3 motoros játék) vittem magyar válogatottságig 2-3 év gyakorlással annak idején. A leghosszabb idő, amit egy huzamban játszottam vele 19 óra volt... Az elhízás csak azért nem jött össze, mert lusta voltam elmenni kajáért. Végül csaj miatt, meg egyre romló internet kapcsolatból eredő frusztráció (értsd: lagos szar) miatt hagytam abba a játékot 5 évre. Utána újrakezdtem, de már alig volt jó szerver normális ellenfelekkel, meg ugyanúgy lagos volt, úgyhogy megint abbahagytam. Battlefield-ekkel funoltam még pár hónapot public servereken. Jó volt med skill cheater-ezőket halomra lőni zártabb close combat-es pályákon, talán mert hiányzott a sikerélmény. Tankok meg helikopterek ellen már nem ment olyan jól, mert nem volt gyakorlatom az azok elleni harcban. Olyan 2 éve már csak ilyen Sim city / Farmville jellegű városépítős flash játékkal játszom, mert kell valami, de arra legalább elég napi 1 órát ráfordítani, és mellette azt csinálok, amit akarok. Néha arra is ráfeszülök, és ahhoz igazítom az időbeosztásomat, hogy mikor kell kaszálni, de úgy tűnik, hogy szép lassan mégiscsak kontrollt tudok szerezni a játék függőségem felett. Összességében nekem is benne van 10 évem szerintem. MMORPG-t is toltam talán 1 évig, de nem WOW-ot. Rallys játékokat, stratégiai játékokat, meg még Isten tudja miket, megszámolni sem lehet, annyi féle volt. Valamilyen szinten megérte, mert jól szórakoztam, ha meg azt nézzük, hogy hasznosabb dologgal is tölthettem volna ugyanazt az időt, akkor nagyon nem érte meg.

    Filmek, sorozatok mennek nálam is, de az is olyan, hogy évente párszor rámjön, aztán akkor megnézek 3-4 filmet egymás után, esetleg egy teljes sorozatot. Aztán utána megint sok hónap szünet. Inkább moziba szoktam elmenni gyakrabban.

    Szerintem csak a pihenés hiányzik neked. Próbáld feltornázni napi 7 órára az alvást, aztán akkor nem lesz gond. Hétvégén is be lehet pótolni, de az meg család mellett nem helyes szerintem.

    Én most ott tartok, hogy napi fél-egy órát sétálok. A legutóbbi 1 óra tekeréstől megfájdult a csípőm, és azt várom, hogy helyrejöjjön. Újrakezdem a héten, de kisebb terheléssel fogok inkább laza tekerést csinálni. Még azt hiszem az se lesz feltétel, hogy megizzadjak. Azt hiszem igaza volt még fentebb valakinek, hogy a fogínygyulladással összefügghet az ízületi gyulladás, mert elkezdtem napi 5x fogat mosni, meg sós vízzel alámostam az ínytasaknak, és sokat javult tőle a helyzet 1-2 nap alatt. Rendeltem klór-dioxidos fogászati fertőtlenítőt, azzal majd megoldom a problémát, vagy ha az sem segít, akkor tényleg marad a szájsebészet. Most olyan helyzetben vagyok, hogy annyira le vagyok robbanva, hogyha letolok egy komolyabb edzést, akkor többet árt, mint használ. Az izomzatom még meg lenne hozzá, de se a keringés, sem az ízületek nincsen már meg. Muszáj nulláról felépítenem újra az egészet. Az a baj, hogy még nem voltam ebben a helyzetben. Nagyjából most az tűnik a bevált receptnek, hogy kis lépésekkel kell haladni és a könnyű, de rendszeres edzésekre építkezni ahelyett, hogy heti 1x lerombolom magam, aztán utána csak fetrengek, meg várom a regenerációt.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák