Új hozzászólás Aktív témák

  • SRC

    junior tag

    válasz arnyekxxx #44397 üzenetére

    Világos, hogy én vagyok a gyökér. Elismerem én, csak nekem úgy lenne következetes, hogy ha egyszer zenél egy VST valós időben, amikor én megnyomom a felvétel gombot, akkor azt felveszi, merthogy szól én meg éppen felvenném, ami szól.
    Ha nincs beállítva, hogy melyik sávra rögzítse akkor default vagy tegye ugyanarra a sávra, amire rögzíti a gitárt, vagy max dobjon az arcomba egy popup ablakot, hogy sötét gyökér nem állítottad be, biztos vagy benne? Ehelyett szót nem szól, csak bacik felvenni és én kereshetem tanácstalan, az idegen grafikus felületen, hogy miért tojik a fejemre.

    Miért nem lehet icipicit rávezetni, hogy ne nekem kelljen a kétszáz bigyó között megtalálni, amire kattannom kell. Tenni a popup ablak sarkába egy négyzetet, hogy ezt a figyelmeztetést többet nem kérem és majd ha zavar, azt majd bekattintom értesz, azt nem kell keresni.
    Értem, hogy gyökér vagyok, mert miért nem tudom, de miért kell nekem ilyeneket tudni? Miért csak hangmérnöknek ér studio progit használni? Szerintem logikusan az lenne következetes, ha nekem akkor kéne valahol valamit kattintgatni, ha azt szeretném, hogy valamit ne vegyen fel, ami éppen szól, amikor a felvételt készítem. Éppen fordítva van ezek szerint.
    Nyilván megalálom és köszönöm szépen a segítséget, csak azért bosszant, mert elveszi az időt az életemtől az ilyenekkel vacakolás.

Új hozzászólás Aktív témák