Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Hogy Kai elég lett volna-e idén? Az biztos, hogy Phil most végre verhető volt, korábban viszont Kainak esélye sem volt ellene. Alkarja konkrétan nincs, valamint nagyon rövid a törzse. Hiába nagyon széles és vastag a háta, egyszerűen alig van klasszikus v alak, annyira rövid helyen tapad az az irdatlan izomtömeg.

    Viszont eltelt pár év és Kai sem lett fiatalabb, az arányai biztosan nem lettek jobbak, nem kizárható, hogy Flex őt is ütötte volna.

    Amin viszont meglepődtem az az, hogy Shawn 43 éves, Dexter ide vagy oda, nem tudom mennyi van még benne.

    Nem tudom hányadik helyen végzett Dexter, sőt Ramyt sem tudom, nem láttam listát az első ötön túl.

    Ami meg a személyiséget illeti. Én Kait kifejezetten rühelltem, nem tudta méltósággal kezelni a kialakult helyzetet, picsogott, lemondta a versenyeket, a rajongók meg a politikával magyarázták a történteket, mert hogy Phil. Aztán hogy ezt Kai generálta, vagy éppen önmaga is elhitte azt nem tudom, de a viselkedése nálam ellenszenvet váltott ki.

    Nem mintha Phil jobban kezelné a konfliktusokat, sőt, igen irritáló tud lenni sokak számára. Én azt gondolom, hogy ő egy introvertált személyiség, sokszor nem is igazán tudja miként kell reagálni egy szituációban és ezáltal hisztis kisgyerek látszatát kelti. Nem tudom igazam van-e, de mintha ő kerülné a többieket, a nyilvánosságot, a médiát, ami fura egy exhibicionista sportban. Nem a rosszindulatot látom benne, csak mintha a helyét nem találná és pláne nem tud mit kezdeni a kritikákkal, támadásokkal. Kai ezt mintha ki is használta volna, vagy ő egyszerűbben ennyivel extrovertáltabb a hajzatával, szokatlan fellépő ruháival, maszkjaival.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák