Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz aelod #168010 üzenetére

    Ezt a #168011-re akartam írni, elnézést. :B

    Nekem van kedves magyar, rendőr ismerősöm, azt nem mondanám, hogy a hatóság a ci. Azt viszont mondanám, hogy vannak olyan kollégái szerte az országban, akik miatt rászolgált a hatóság erre az általános negatív közvéleményre. Sajnos konkrét példát is tudnék mondani.

    Meg arra is van erőforrás, hogy üldözzük a sportolni vágyókat, akik hiába vannak bezárva november óta, ****szák meg.
    Persze igen, vírus. Csak tegyük hozzá, hogy a rendőrség felett is mocskosul korrupt az egész rendszer (ez is rátett a közvéleményre), meg csak úgy halkan megjegyzem, hogy aki kórházban hal meg pl. rákban az = koronavírusban halt meg. Szóval tessék elgondolkozni a statisztikán. Továbbá, mindenki maszkban jár, kijárási tilalom 4 hónapja, de azt a töredék mennyiségű embert aki mégis lemenne edzeni, pusztítsuk el. De ezzel persze nincs baj, ide nyilván nem megy ki a rendőrség.

    De büntetés helyett egyébként miért nem lehet megoldani, hogy teszteljék az embereket? Vagy valamilyen rendszert bevezetni, ami körülbelül ugyanannyira ellenőrzött, mint a te sportorvosid, ami által igazolod (?) hogy nem vagy koronavírussal fertőzött, így lemehetsz mások közé edzeni? A stadionok sport országában valami módszert találni, hogy mégis le lehessen menni?

    Nem, inkább küldjünk ki fél tucat rendőrautót a szabályszegő konditeremre, az sokkal jobb. :K Valahogy emlékeztet ez a mentalitás egy néhány évtizeddel ezelőtti eszmerendszerre, vajon miért.

    Még mielőtt jönne a személyeskedés, én britben lakom és még annyira sem tudok lemenni edzeni mint a magyarországi, most már 'konditermi bűnözők'. Pláne, hogy tavaly március óta 3 hónapot lehetett nyitva minden terem országszerte. De van itthon súlyzókészletem, szóval igazából leszarom. De ez az igazságtalanság kinyitja a zsebemben a bicskát, pláne hogy annak a kevésnek a legnagyobb a szája akik ugyanúgy vígan lejárhat, a többieknek meg lehet lobogtatni a "jogszabályokat", amiket egyébként rendkívül kigondoltan alkottak meg és abszolút produktív.

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák