Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Alien2022 #174001 üzenetére

    "Rendeltem olyan helyről is nemrégen,ahol a tulaj és felesége egyedül intézte az egész folyamatot.
    Kevert,csomagolt..."

    Nem kell félteni a nagyüzemi étrend kiegészítő gyártókat sem, de azért még mindig több bizodalma van az embernek feléjük, mint az ilyen háztáji fehérjékkel.
    Ha másban nem is legalább a higiénia terén. Nem túl bizalomgerjesztő ez a Kovács László és neje Bt. ahol ők ketten kotyvasztják ki a dolgot.

    Az én véleményem, hogy ár/érték arányt kell nézni, nem pedig azt, hogy fehérje az fehérje és jó lesz a legeslegeslegolcsóbb is, jöjjön az bárhonnan. A legolcsóbb nagyon ritkán vezet jóra bármilyen fogyasztási területet nézünk (ahogy a legdrágább sem ad sokszor érdemben többet, mint egy olcsóbb).

    Én vigyáznék azért ezekkel. A nagy gyártóknál sem tudjuk sokszor, hogy mit gurítunk le, na de itt elég kisipari technika lehet.

    Az jut erről eszembe, mikor néhányan sztárolták a bádog gundelt, hogy hú mekkora adagok vannak ott. Aztán rákerestem a neten és egy igazi trágya igénytelen pusztulat hely, bunkó tulajjal zacskóba b@szott kajával, mintha a kutyának adnád, ja és persze kiváló NÉBIH felvételekkel a benti állapotokról. Na az is occsó vót, meg nagy mennyiség.
    [link]
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák