Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz _NCT #177009 üzenetére

    Na igen, mondjuk 50 grammra levinni a zsírt nem is olyan egyszerű, minden kis dolog számít.

    Én anno kíváncsiságból megnéztem egy napom, hogy milyenek a makrók, pont egy elég gyenge nap volt, amikor nem is nagyon engedtem el magam kajamennyiségben, és pl kolbász nem is volt aznap terítéken. :D

    Mégis mikor összegeztem a nap végén a felírt dolgokat láttam, hogy pusztán a 4 db tojásból (régi szép idők, mikor még ettem) és a 180 gramm makrélából már 84 gramm zsír összejött. Na mondom akkor jobb, ha nem is tudom mennyi a zsír egy jobban üljünk neki enni napon. :DDD

    Egyébként az aznapi eredmény ez volt:
    Kalória: 3195
    Fehérje: 166
    CH: 395
    Zsír: 101

    36 éves 185 cm körül vagyok és jelenleg 108 kg (115-ről mentem le, mikor kicsit visszább fogtam a kajamennyiséget). Ezt a súlyt most tartom is egy jó ideje.
    Vérnyomás, koleszterin, húgysav, cukor szerencsére mindig jó volt, triglicerid kicsit magasabb volt, de a tojás nélkül már nem.

    Aztán én már nem is tudom, hogy lehet-e örülni ezeknek a jó véreredménynek. Egyik ismerős világ életében teniszezve, egyáltalán nem elhízva, normálisan kajálva, se cigi, se pia beleszaladt abba, hogy 50 évesen a szívében egy kivételével az összes koszorúér el volt dugulva, egy volt még átjárható valamennyire. Kb az utolsó pillanatban volt és nagy szerencse, hogy észrevették, azonnal műtötték. Azt mondták, hogy lett volna egy nagyobb stressz, vagy erős fizikai terhelés és sanszosan ottmarad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák