-
Fototrend
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shteer
#85903
üzenetére
Dehogynem, neked úgyis mindegy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#85920) pocokxx
Akkor, ha te csinálod és számolod, hogy mennyi makró van azokban, amiket pluszban hozzáteszel, akkor lehet ezeket is. Megvan, hogy ráraktál a 2 kiló csirkére még 50 g-nyi ch-t, meg 20 g zsírt (mondjuk az elég baj, ha már ezekben a plusz dolgokban zsír is van, amit hozzáraksz, én max olyat, amiben CH), akkor mikor elkészült, leméred az egésznek a tömegét. Kajálásnál pedig fogod és rárakod a húst a mérlegre, és ha 2 kiló volt készen, a hozzáadott cuccal együtt és te kivettél belőle 30 dekát, akkor 0,15-tel beszorzod az 50 g ch-t meg a 20 g zsít és pontosan tudod, hogy mennyi makrót viszel be. Ezt jól csinálni csak így lehet. Én így szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)



