Új hozzászólás Aktív témák

  • Zwiebi

    tag

    válasz Magga #34679 üzenetére

    Az NF-P14 Redux PWM meg tud allni 0%-os PWM jel eseten. A 120 mm-esek nem. Azt irtak, hogy meg tudnak, de eliras volt. En ezert kaptam 2 non-redux P12-t ingyen toluk.

    Az en tapasztalataim:
    A Noctuanak van a legkevesebb motorhangja, szoval ha alacsony fordulaton akarod jaratni, akkor nagyon jo. Megbizhatosagra en sehol nem lattam panaszt es a 6 ev garancia sem rossz.
    Az NF-P14 Redux 700 RPM-ig halk, 800-ig OK, felette azert mar jelentos szelzaj van.
    Ha keves szelzaj mellett kell sok levego, akkor eddig a legjobb nalam az Alpenfohn Wing Boost 3 volt. (2db Brocken 3-ra valo max 1050 RPM-es valtozat.) Sajnos csak 450 RPM-ig ment le es a 0 szelzaj mellett lehet hallani a motort. Nagyon halk, csak engem zavar, hogy hallom. Az NF-P14 a valosagban le tud menni 200 RPM-ig is.
    Legszallitas / zaj-ban a Nanoxia Deep Silence sem rossz, de a WB3 szerintem jobb. A Nanoxiaknal egy ido utan jott minimalis hang a csapagyakbol. Megint, nagyon-nagyon halk, de hallottam.

    Ha 140-es Noctua Reduxot veszel, szerintem keruld el az 1500-as valtozatot, az 1200-as is nagyon sok levegot tud megmozgatni, es max fordulaton mar igencsak hangos.

    Szerk: Csak most esett le a futetlen resz. Ha nincs senki a szobaban, akkor mehet az 1500-as is ha olcsobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák