Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz Norbi 72 #83974 üzenetére

    (válasz, mert ebben van a hirdetés)
    A NAD 741 elgondolkodtatott. Lecserélném a mostani, több, mint 15 éves SONY STR-DE635-öt erre, szerintetek érdemes?
    Röviden: a hangfalak bár a kóbor kutyák kergetésére alkalmasak csak (Jamo Studio 190 + surr, + center), de ezek cseréje anyagi okokból most sem aktuális. Az erősítő viszont több okból is csereérett:
    1. Nem tudja a DTS-t. Emiatt, ha a BD-n csak DTS-MA hangsáv van, akkor abból a Core sem jön át digitálisan, csak analóg sztereón.
    2. Csak egy digitális hangbemenetet van. Igaz, hogy ez lehet akár optikai, akár koax, de egyszerre csak az egyik. Ha viszont mindkettő csatlakoztatva van, akkor az optikai nyer, mert ott mindig van "adás", azaz fény, ezért hiába van csak a koaxról hang, akkor sem szól.
    3. Van néhány hibája: a kijelző nem megy, a fejhallgató kimenet nem megy.
    A források: Pioneer BDP-150, Sony DVD/SACD lejátszó (van koax kimenete + 5.1 analóg is), Dune Smart H1 (optikai kimenet).
    HDMI-re nincs szükségem, a megjelenítő elbír a három HDMI-s forrással (van egy UPC STB is, annak a digitális hangjára nincs szükségem).

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák