Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz Csabroncka #28347 üzenetére

    "Tudományos tény"...na ne máááár :C

    Maradjunk annyiban, hogy a neten nagyon sok "érdekes" dolgot lehet fellelni a mikrosütők káros hatásairól. A legjobb az, amikor valakinek fogalma sincs annak működéséről, viszont itt-ott olvasott róla, és meggyőzödése, hogy az tényleg úgy is van. Az ilyenek aztán, a tudatlanságuk folytán elkezdik a neten terjeszteni a hülyeséget. Például, hogy a mikróban megváltozik a vízmolekulák szerkezete. Kérdem én: és akkor mivé is alakul át a víz?? :N Vagy hogy a mikrózott ételek fogyasztása előtt legalább 2-3 percet kell várni; mert miután kivettük azt a sütőből; az "ételben maradt mikrohullámok" kb. ennyi ideig "rezonálnak még, mielőtt elillannának a levegőbe". :DD Mindezek alátámasztására pedig belinkelnek különböző, akár 20-30 éves forrásokat, doktori címmel felvértezett, "nevenincs" kutatók, természetgyógyászok vagy kuruzslók tudományosan megalapozatlan kísérleteiről. A legmókásabb az a kamu kísérlet volt, amit Te is említettél: állítólag egy angol hölgy felforralt, majd visszahűtött vízzel magokat csíráztatott. Az eredmény az lett, hogy a kályhán forralt vízben a magok 75%-a, gázégős tűzhelynél 50%-a, elektromos főzőlapnál 25%-a, a mikró esetében pedig 0%-a kelt ki. És mindez százalékra pontosan, negyedével csökkenő mennyiségben. :W
    Még szerencse, hogy erre is van gyógyír: az ún. Aladdin kancsó, amely jótékony hatását Dr. Masaru Emoto svájci laborvizsgálatai is alátámasztják. :))
    Emberek! Ne dőljetek már be minden marhaságnak, mert a végén Ti is oda juttok, mint a termékbemutatókon megvezetett nyugdíjasok... :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák