Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Zeki #28490 üzenetére

    Zeki és Csabroncka
    köszönöm a válaszokat. :R

    Nem is szállítási idő a lényeg, hanem hogy sértetlenül és a megbeszélt időben hozzák.

    Nekem 2 hűtő rendelésem volt Edigitaltól Royal Sprinttel. Boltban, Üsz-al és futárszolgálattal is leegyeztettem előre a szállítási napot.

    Mindkét esetben más napon hozták
    ► Felhív szerdán 10-kor hogy fél 11-re ott vannak. :W no.1
    Mondom király, mert (1) csütörtökre volt kérve (2) munkahelyen vagyok. De megoldjuk, hazamegyek gyorsan. Hazamentem, várok, várok, várok.
    Végül meg is jöttek fél 3-kor. :W no.2
    Behozzák, leteszi, azt mondja 99.900 Forintot kérek. :W no.3
    Mondom neki, hogy kérni kérhetsz, de nem kapsz, mert ki volt fizetve előre! Mutatom neki a rendelési papír, az nem jó, stb. Szerencsére 5 perc alatt leboxoltuk az Edigi üfsz-al telefonon és elmentek végül.

    ► A másik hűtőt megbeszéltük hétfőre anyámnak, három diszpécser leokézta, hogy tuti, 110% hogy akkor hozzák. Hív a futár pénteken, hogy hozza a hűtőt. :U Hát kicsúszott egy szolid baz+ a számon. Mondom király, mert nem hétfő van.
    "Hát az igaz, hogy a fuvarlevélre is rá van írva, de most tudják hozni". :W no.1
    Jó, anyám felhívom, kint van a kertben, nem baj, megy, bezárja a kutyát. Kérdi, hol a hűtő?
    "A kocsiban"
    (
    egy kis puttyonos Peug Partnerben egy 195 centis LG hűtő fektetve. :W no.2 Kérdi tőle, hogy miért fektetve van, ha egyszer 15 centis embléma rá van b.va a dobozra, hogy fektetve szállítani tilos????
    "Ez a kocsi volt szabad." :W no.3
    Jó, hozza be.
    "Van segítség"
    Nincs, az mondták behozzák, ha kell elviszik a régit is.
    "Egyedül jöttem" :W no.4
    Én meg 70 éves idős nő vagyok
    Na végül átment szólni a szomszéd asztalos srácnak és szerencsére épp otthon volt, így ketten valahogy bevitték, de mindezeket elregéltem a Üsz-on és nagy elnézés kérések közepette hozzám vágtak egy 5%-os kupont. :W no.5
    :U

    Na ezért érdekel, hogy miként hozzák mert ha még egyszer valamelyik futár ezzel kezdni, elküldöm melegebb éghajlatra és dugja a hűtőjét oda ahova gondolom.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák