Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    Srácok, két információ.

    1, Vettem a Lidlben Parkside magasnyomású mosót. Ami most volt múlthéten kirakva. 2100W, max. 150bar (munkanyomás 110bar)
    Veszettül jó. Volt egy alap K2-es Karcherem, kb fényév a távolság a kettő között. Kezelhetőség, kiegészítők, prakitusság, vezeték, tömlő hossz. Kiváló gép

    2, Ismeritek a magyar Brillance cég vegyszerit? Én teljesen véletlenül találkoztam vele, rostlap tisztításra vettem a Metroban ipari rostlaptisztítót. A ráégett zsírral a rostlapon az összes otthoni zsíroldó csak küszködött, ez néhány másodperc múlva leszedte. Utána rendeltem tőlük egy nagyobb csomagot, és minden vegyszerük kiváló. Valamint a szuperkoncentrátumot felhigítva, potom pénz egy flakon ára..

    A Wc ülőke alja 5év alatt elsárgult. (Az alján a pereme) Próbáltam gőztisztítóval - semmi. Bekentem domestossal egy éjszakára - semmi. Bekentem a Brillane klóros tisztítószerrel töményen, és egy éjszaka alatt hófehér lett a műanyag.

    Nem reklámot csinálok, mert nem vagyok benne érdekelt, de bevallom lenyűgözött a végeredmény. Ha valaki olcsón akar nagyon jó minőségű ipari és nagykonyhai vegyszereket, magyar cégtől, akkor nézzen be hozzájuk.

    Ez a full fekete zsír szinte lefolyt. Pedig előtte próbáltam Cillit Banggal, Lidl grilltisztítóval, külön sütőtisztítóval, de semmit nem hoztak le..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák