Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    válasz pjen #64678 üzenetére

    A kacsa a sütőben készül kacsazsírban😋 Szeressük a kacsát, mert finom, a libának meg semmi íze a kacsához képest.

    Kacsa nyakbőrt szoktam venni, 5kg-ból kijön 3 liter zsir, no meg megmarad a kacsatöpörtyű😁, ami lilahagymával isteni.

    Nálunk a tradicionális ételek a sütőben sülnek, szigorúan zsírral.

    A hétköznapokra meg marad a mikró. Ketten vagyunk már a Zasszonnyal, gyorsabb és egyszerűbb a mikró arra a pár szelet csirkemellre, szárnyra, a steak krupli hihetetlen gyorsan meg van, a fagyasztottra szoktam pár spriccet fújni, de olajban nem sütünk semmit. Még a fánknak is zsírt használunk.

    Az étolajgyárban egyszer ráfolyt nagyobb mennyiség a kézfejemre és utána hiába mostam le, napokig marta azt. Akkor kezdtem el tépelődni, mit tehet a belekkel…….

    A magbeszállítástól kezdve, a teljes feldolgozást láttam, azt is, mikor az olajat hexánnal kezelik, a palackozás folyamatát is megismertem.

    Köszönöm, de nem élek az étolaj adta lehetőséggel.

Új hozzászólás Aktív témák