-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980
üzenetére
Igen. Az a tuti. De én nem csinálnék olyat. Fél óra prime CPU-ra memóriákra és ha az stabil akkor játékok vagy programok amivel amúgy is használnád. Ha így nem fagy akkor én jónak tekintem..
Most kíváncsiságból prime-oltam kicsit és brutálisan terhel! Intel burn testhez képest +50W-al többet eszik a CPU és +40A-al több folyik át a VRM-eken azonos beállítások mellett.
210W CPU fogyasztás, 153A a VRM-en úgy hogy semmilyen feszültséget nem emeltem!
Hétköznapi körülmények között a büdös életben soha nem fogja ennyire leterhelni semmi. Kicsit nem figyeltem oda 1-2 percig miután elindítottam és rögtön 81 fokon volt az egyik mag és 99-en a VRM. Ezt biztos nem hagynám 12 óráig így menni. Ha föltekerem csutkára a ventiket akkor bírná de 5 perc után fáj a fejem mert olyan hangja van mint egy szerverteremnek. Szerintem már az is sokat javítana a VRM hőfokon ha tiszta réz bordára cserélném ezt a feketére "festett" alu bordát.Addig nem is állnék neki komolyabb tuningnak, meg még amúgy is tök hülye vagyok X79-hez. Először azt kéne kitanulnom. VTT és egyéb feszültségek....még azt sem tudom miért nem hajlandóak a 2400-as RAMjaim 1866 fölé menni.
Fogalmam sincs mit kéne buherálni hozzá UEFI-ben. CPU feszültségének emelésén kívül máshoz nem értek itt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fogalmam sincs mit kéne buherálni hozzá UEFI-ben. CPU feszültségének emelésén kívül máshoz nem értek itt 
rup1u5