Új hozzászólás Aktív témák

• rup1u5

Topikgazda

válasz totya1980 #3169 üzenetére

Igen. Az a tuti. De én nem csinálnék olyat. Fél óra prime CPU-ra memóriákra és ha az stabil akkor játékok vagy programok amivel amúgy is használnád. Ha így nem fagy akkor én jónak tekintem..
    Most kíváncsiságból prime-oltam kicsit és brutálisan terhel! Intel burn testhez képest +50W-al többet eszik a CPU és +40A-al több folyik át a VRM-eken azonos beállítások mellett.

210W CPU fogyasztás, 153A a VRM-en úgy hogy semmilyen feszültséget nem emeltem! :Y
    Hétköznapi körülmények között a büdös életben soha nem fogja ennyire leterhelni semmi. Kicsit nem figyeltem oda 1-2 percig miután elindítottam és rögtön 81 fokon volt az egyik mag és 99-en a VRM. Ezt biztos nem hagynám 12 óráig így menni. Ha föltekerem csutkára a ventiket akkor bírná de 5 perc után fáj a fejem mert olyan hangja van mint egy szerverteremnek. Szerintem már az is sokat javítana a VRM hőfokon ha tiszta réz bordára cserélném ezt a feketére "festett" alu bordát.

Addig nem is állnék neki komolyabb tuningnak, meg még amúgy is tök hülye vagyok X79-hez. Először azt kéne kitanulnom. VTT és egyéb feszültségek....még azt sem tudom miért nem hajlandóak a 2400-as RAMjaim 1866 fölé menni. :U Fogalmam sincs mit kéne buherálni hozzá UEFI-ben. CPU feszültségének emelésén kívül máshoz nem értek itt :DDD

Új hozzászólás Aktív témák