Új hozzászólás Aktív témák

  • Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ

    tag

    válasz fragola.6035 #17888 üzenetére

    naja, tenyleg ne menjunk nagyon bele, ebbe a szekely-magyar-roman temaba, mert nem hiszem, h belefer a forum keretei koze... egyebkent cs edesanyam reven vagyok szekely... es romaniaban ossz 2xvoltam, eleg is volt, mind2x bukarestben, az tenyleg eleg retek, rengeteg csoves, kobor kutya falkak, es a tobzodo luxus mellett ordito nyomor! :( viszont Erdelyben eltem is, Szekelyfoldet meg nagyreszt bejartam! :D azthiszem ezzel eleg sokat elarultam, h is erzek romania irant... :P es sajnos, igen, az ujabb Gaggia-kat igy a Classic-ot is, ott szerelik ossze (es a masik forumon most epp a Brikka tema megy megint; szoval sajnos azt is... :( ), de az ottani GC-nek tudomasom szerint a legnagyobb hianyossaga, h a csavarok nincsenek benne meghuzva rendesen... ezt kb 5perc raforditassal orvosolni is lehet! (teljesen zoldfulukent meg is tette nekem SiD +OPV allitas! THX again! :R ) de javits ki kerlek, ha van mas hibaja is a regebbi Classic-okhoz kepest... koszonom!

    a KV napja fantasztikus volt!
    barmennyire is probalkoztak, nem sikerult meghullamositaniuk :DD de erdekes volt ennyi mindent vegigkostolni... :Y :R
    Casino Mocca cupping (en meg eddig sose cuppingoltam, bar nagy kulonbsegeket nem tudtam felfedezni, megis nagy elmeny volt), filter, cold drip sukari espresso-nak... aztan Tamp&Pull: pour over V60al jegre, na ez izlett is, megkostoltam Nagy Krisztian zsalyas-malnas espresso-kompoziciojat is, az inkabb cs erdekes volt... aztan Lucky Cap: Juhasz Edit latte art bemutatoja volt, ezen a standon 2fele cascara-t kostoltam, az is erdekes volt, ill carraro don cortez, tazza d'oro es LuckyCap etiop yirga volt a menu espressonak... a cdc meg mindig bejon! abbol ittam 2-3x! volt egy kostoltatas is utana, volt egy palinka ahol tenyleg 'tetten erhetoek' voltak marcipanos, mandulas izjegyek!
    volt meg 1ROK bajnoksag is, de sztem ROK-al nem lehet igazan jo eredmenyt elerni, mert nagyon hamar esik a homerseklet, hiaba melegitem elo... nekem legalabbis ez volt a benyomasom... akkor mar inkabb brikka... sztem.
    kozbe meg vhol benne volt egy Roket kostolas volt, de ott is (sztem) nagyobb a hype, mint amennyire tenylegesen jo... nem ad annyit hozza sztem a nitrogen es a csapolas... (szigoruan szubjektiv velemeny!)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák