Új hozzászólás Aktív témák

  • Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ

    tag

    válasz zolnagy #23237 üzenetére

    (és @3418) köszönöm a véleményeket! DE: a Nancy/Audrey (v kb akármi mással - a kategóriájában - való összevetés) engem a Gaggia Baby Primo Modello oldaláról érdekelne! (mert ez ami igazán tetszik, és amit több mint vszínű, h meg is veszek... :) )
    és mivel saját használatra, fő gépnek lesz, ezért érdekel ennyire részletesen a dolog, és mindenképp PIDel(tet)em! (szóval várom Parci és SiD megtisztelő válaszát (is)! ;) ill lali véleményét is, h m iért nem foglalkozik GB PM-ekkel is? cs az alu kazán miatt?)

    de az lenne az igazi, ha lehetőségem lenne, egy Brasilia, egy Faema F., egy Nancy, és egy Primo M. párhuzamos próbálgatására... :DDD és utána eldönteném, h melyik is az, amelyikre szeretnék várni és megvenni... :D (bár megérzésem szerint akkor is a PM-t választanám! :D )

    bájdevéj: ma 'beszéltem' az olasz csávóval, és még nem küldte el a QM-et! (előre utaltam a 75+25€-t...) remélem azér cs küldi! (és nagyon reklamálni se tudok, mert bár ebay hirdetés, ebayen kívüli megegyezés... remélem 'csak olaszosan nyomja épp' és a napokban megérkezik a 'gyorsmalom' :K :B )

Új hozzászólás Aktív témák