Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz demars #48222 üzenetére

    Trükkösek. A kosárba, ahol szem előtt van nagybetűvel felírták, hogy "Made in italy" a talpon maradt a "Made in EU" pecsét. Maga a kotyesz vsz Romániában készül, mint eddig, csak van benne egy Olasz gyártmányú kosár. Ennek ellenére Kalmár azt írta, teljesen más minőségi érzést kelt, és nem talált még szivárgó darabot. Mivel tudtommal kipróbál vízzel minden eladottdarabot, én tőle vennék (főleg amíg be nem bizonyosodik, hogy ez valóban jobb, nem hibás stb.)

    vTechun: szarból csak szarvárat lehet építeni. 'evvan. Fura lenne, ha úgy nyilatkozna innen valaki a teáról, hogy csak Sir Mortont próbált. Az nyilvánvaló, hogy a Brikka nem neked való, csak hagy abba a szidását annak, amihez nem vetted a fáradtságot, hogy rendesen kipróbáld. Az általad próbált (drága ámde rossz, döglött kávék) nálam is ihatatlanok lennének, pedig nem egy belépő szintű cucc van itthon. Minnél jobb egy rendszer, annál jobban kihozza az alapanyag hibáit. A Tchibo kávék kifelyezetten savasak, ha csak szét nem égeted őket, de valamiért csak a mantrát mormolod, hogy "szarabrikka, szarabrikka". Maradjunk annyiban, hogy nem neked való. (Nem vagyok Brikka fan, espresso mellett kifelyezetten szokni kellett nyaraláson, de jó alapanyagból, tud finom kávét készíteni.)

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák