Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Tegnap levizsgaztam, vegre szabad vagyok. :D

    Kaptam is az alkalmon, elvittem reggel ide a bringat a szervizbe, szedjek le a hatso kereket... Nem kellett volna. :U Kontarok. A szervizes 6 -os imbusszal, de ilyen vacakkal esett neki. Egy jatekhoz nem nyulnek olyannal, nem hogy bicajhoz. Hosszu sem volt , meg minosegi sem, mert kicsit lotyogott benne. Nem tudta lelazitani. Pedig a vegen mar egy alu kormannyal hosszabbitotta meg. Jott a fonok, majd O, ezt nem igy kell. Marha 6 -os imbusz helyett 7 -essel esett neki, es korbe elnyirta az atutotengely belso szelet. Aztan odajott, hogy most nem tudjak megoldani, mert meleg van, nem fog lejonni, itt kellene hagyni a bringat. Es egyebkent is sz@r, mert csak fel cm resz van, ahol az imbusz belemegy. Ekkor csondben megkoszontem, es kijottem a boltbol. SOHA TOBBET! :W Nem ertem, ezek hogyan elnek meg. Szerintem fosott a csoka, mert azt hitte, elnyalta a belselyet.

    Hazajottem, beaztattam a tengely vegen a menetnel WD40 -el, kiraktam a napra, had susse, atmelegedett egy 2 ora alatt. Kapott meg kint ra hajszaritot, majd behoztam, es 'korbetekertem' zuzott jeggel teli zacskoval. 1 orat abban volt, szepen athult. Nekem ilyen Draper keszletem van, eddig bevalt, mert nem lotyog, es nem 'kenodik'. Beleraktam, megutogettem fakalapaccsal parszor, aztan erobol, ket kezzel fogva a kulcsot nagy nehezen lejott a tengely. Recsegett az elso par mozdulatnal. Mint amikor a racsnis kulcs ugrik egyet, hangra meg erzetre is. :U

    Mi lehetett a baj?
    Mikor felrtaktam, szepen be volt zsirozva a tengely, nagyon vekonyan, a menet is kapott.

    Most annyit csinaltam, kipucoltam a vazban is a menetet, meg a tengelyen is, WD40 -el. Zsir, es vissza.

    Sajnalom azokat, akik otthon nem tudjak megcsinalni a bringajukat. Vagy azert, mert nincs hely, vagy azert, mert felnek hozzanyulni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák