Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz fulton #230456 üzenetére

    Ha nagyon nem jön be az outi pozíció, akkor engedd el az outi vonalat. Az nem járható út, hogy egy outi vázon égig emeled a kormányt. Képzelj el egy ilyen motoron egy chopper kormányt :DDD , na kb. olyan lenne a Van Rysel váz a 10+ centis villanyakkal.
    Én is azt mondom, hogy inkább trekking vonalon nézelődj. Ez [link] pl. jó lenne kiindulási alapnak, ami nem kell, ledobálod róla, a hajtást/váltást meg simán át tudnád pakolni a mostaniról. A Van Rysel váz árából bőven kijönne, kicsit megpótolva egy normális villa [link] is belefér.
    Éretm én, hogy hozzádnőtt a bringád, te építetted, a szerelemgyereked :DDD , de előbb-utóbb úgyis le kell majd cserélned azt az acélvázat. Vagy életed végéig tervezel vele? ;] Nem kell kidobnod, szétszeded, szépen letakarítod és felteszed a garázs falára dísznek. ( Majd ha már veteránnak számít, nem csak simán ócskának ;] , megint összeépíted korhű alkatrészekkel, csak úgy, hobbiból.) Az újat is ugyanúgy testreszabhatod, hiszen a cuccaid zömét megtarthatnád.
    Ha veszek egy telefont, lecserélem rajta a gyári romot, a recoveryt, a launchert, háttérképet, hangokat, mindent úgy állítok be rajta, ahogy nekem jó, ahogy megszoktam, a legapróbb részletig testreszabom. De ez nem jelenti azt, hogy soha nem fogom lecserélni. Ha hardweresen már nagyon elavultnak érzem, akkor váltok. Az a Csepel váz szerintem már minden szempontból elavultnak számít, simán megérdemelné a nyugdíjazást.

Új hozzászólás Aktív témák