Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz DigitXT #9432 üzenetére

    A mutatóujjas megoldással egyelőre nincs gondom, bejön ez a fajta gázszabályzás.
    Viszont a kezdeti gyorsulást le kell venni!! Ma du. elmentem kicsit gurulgatni itt helyben, aztán volt egy olyan helyzet hogy mellékutcából kanyarodtam volna ki a főútra de épp jött autó. Megvárom majd kanyarodok balra. Kicsit nagyobb gázt húztam hát meglepett kicsit.. :) Szóval holnap átrakom soft start-ra mert ilyen helyzetben a 2 motor jól meg tud indítani még engemet is.
    Minél többet rollerezek annál jobban kedvelem a Mantist. :) Nálunk sajnos nincs kerékpárút úgyhogy a főúton kell menni, de a forgalom tempóját lehet tartani azért ezzel a rollerral.

    Lenne egy kérdésem a lekapcsolással kapcsolatban. Alapból 52V-nál kapcsol le a vezérlő. Ha mondjuk 55-56V körül vagyok akkor gondolom nem nagyon érdemes már 2 motoros beállítással használni a rollert, mert egy komolyan gázadással benyalhat a fesz az 52V-ba, onnantól meg a BMS lekapcsol, és csak töltőre dugva tudom majd életre kelteni a rollert?
    Gondolom erre ti is nagyon figyeltek nem?

    Laca1212
    Köszi most már mindegy. Sajnos az árukeresős oldalak nem mindent boltot indexelnek, átnézni meg nincs energiám mindet hogy hol a legolcsóbb. Valószínű azért jutottál hozzá ilyen jó áron mert betolták egy fasza akcióba.

    #9434 Reggie0
    Áhh nekem az a megoldás nem jön be. Főleg kesztyűbe nem tudnám. Bár biztos a tárcsa felülete rücskös hogy legyen "fogása".

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák