Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Alter #10726 üzenetére

    Pentaprizmás kereső, első tárcsa, fogás, na meg az az etalon. A k200d ugyanazt a sensort kapta, csak 1 tárcsá, pentatükrös és k100-ra hajazó váz.

    A prücök ott kezdődik, hogy ha megfeszülsz se hiszem, hogy kapnál még k10d-t valahol. Lehet, hogy arukereso, olcsobbat, argep meg ilyen honlapokon még ott van és az is, hogy árlistában még benne van, sőt még az is, hogy vmi láma eladókisasszony elnézi és azt mondja, hogy van nekik raktáron, de őszintén kétlem, hogy fizikailag is ott lenne vhol.

    Már hetekkel ezelőtt hiánycikk volt. Használtan tedd össze a kezed, ha jó áron megkapod, ugyanis most előjöttek a húzzunk hasznot a parasztból eladók is a rendesek mellet és lenyúzott gépeket megpróbálnak jó áron elsózni a hiánynak köszönhetően.

    Hát ennyi így őszintén.

    De szerintem elég lenne neked a k200d, főleg hogy duplakitben megkapod 180ből, aq többiből meg vegyél inkább minőségi táskát, elemet és egy IPC-1L-t (hú ezért még szerintem itt seggberúgnak engem... :D )

    bazzeg philo, mire megírom, beelőzöl.........nu

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák