Új hozzászólás Aktív témák

  • tkazmer

    addikt

    válasz vati #9657 üzenetére

    panelt akkor se vennék, ha kényszerítenének, lehet sokan érzéketlennek tartanak majd, de szerintem az összeset buldózerrel és dinamittal kellett volna felújítani és normális társasházakat építeni a helyükre...
    amiket nézegettem, azokból tényleg kicsiny a választék. a 7millió körüliek közül pl. ez [link] relative jó vételnek tűnik, tekintettel arra, hogy ott csinálják majd az új közszolgálati egyetemet kb. éppen vele szemben. ez szintén hasonló.

    persze azóta sokat alakultak a dolgok, elképzelhetőnek tartok 1db 14milliósat is, illetve beszélgetve emberekkel a projektről azért úgy gondolom, hogy hozzá tudok jutni olyan általad említett "belső körökben" forgó ingatlanokhoz is.

    ami még tény, hogy esetemben, mivel cégként eszközölt befektetésről lenne szó, ezért a feketén bérbeadás természetesen nem játszik. (bár én amúgy is ellene vagyok az ilyen fekete dolgoknak, magánszemélyként sem játszana...)

    úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Új hozzászólás Aktív témák