Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz 8th #13842 üzenetére

    bele akartam szerkeszteni de dobálja az oldal az 503-akat. :W

    "Nem titok, a motorban még az eredeti adagoló és porlasztócsúcsok dolgoznak, ahogy a turbó is a gyári."

    Adagoló oké, azt elhiszem. A csiguszt illetően kétségeim vannak ugyan de legyen. A turbó is gyári csak ugye nem kicsit döglött : "az alapján, ahogy megy, inkább tűnik 75 lóerősnek. Kicsit olyan, mint egy szívódízel, viszont gázadásra határozottan hallani, ahogy felpörög a turbó".
    De, hogy a csúcsok nem gyáriak az 1000%. Az arra nem lehet vigyázni. Mindegy, hogy páros lábbal ugrálsz rajta vagy csak messziről fújkálod a gázpedált az akkor is kopik. Kizárt, hogy az elmenjen hiba nélkül 1millió kilométert.
    Na meg a másik: "Cseréltek még kerékcsapágyakat, hátsó lengéscsillapítókat. Igen, az elsők még gyáriak." Ja, álmaidban pajtás...
    + "Ez egyébként nem titok, Q8 5W-40-es olaj – utántöltenie soha nem kellett, maximum annyi olaj fogyott, hogy a maximumról lement a közepes szintre"

    Persze, persze. Nyilván egy egymilliót futott motor nem eszi az olajat, még egy kicsit sem. Hagyjuk már ezt. TC is kezd elkurvulni. Kattintásért bármit. Ha a jövőhéten megírják, hogy tankolni sem kellett bele tökön szúrom magam. :D

    OFF: Illegális gyorsulási verseny a Clark Ádám téren. Gyorsulás... az. Anyád. :W :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák