Új hozzászólás Aktív témák

  • petty88

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy ideje olvasom a topikot, de mivel még nem tudtam döntésre jutni, ezért tanácsot szeretnék kérni. Eljött az ideje az autóm lecserélésének (2002-es Toyota Corolla D4D 330ekm). Olyn 4mFt körüli összeget szánnék a dologra, ebbol 2,5 kp, a többi meg a meglévő autó ára (nem túl sok), meg hitel. Nézegettem a 3 mFt körüli autókat is, de úgy látom ez pont az a határ, amire a következő 1-2 évben lehet, hogy többet kéne költeni, úgy meg jobban járok, ha hitellel kiegészítem a keretet.
    Nézegettem az 1-2-3 éves kia Ceed-eket, de az új Ceedhez képest sokkal rosszabb a minőségérzet, meg az 1,4 szívó nagyon gyengének tűnt, 1,6 szívót meg alig lehet kapni. A legjobb új Ceed lenne, az 1,4 turbó motorral, de az meg már legjobb esetben is 5,2 mFt (Gold felszereltség, kicsit használtan).
    Az autó hétközben városban van használva (napi 2x10 km), havi 1-2-szer 2x200 km pálya. Szerintetek milyen típussal járnék a legjobban, ami már minőségben és menetdinamikában is megfelelő 4mFt körül? Extrák nyílván jók lennének, ülésfűtés, kétzónás klíma, lehetőleg android autó, mert a telefonnal szerencsétlenkedést eléggé unom. Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák