Új hozzászólás Aktív témák

  • m.lala

    aktív tag

    Nehogy összevesszetek itt nekem a c5-ön.
    Papónak egy xsara van, az ember hajlamos saját szemszögéből megitélni a dolgot, és a miénk huhh...utálatos kis dög, és nagyon nagyon árnyaltan fogalmaztam. De egy 2004-es autóból levonnom következtetést egy 2010 utánira elég meredek lenne, de mégis megteszi az ember. Egy kis vatcak c4 is jólenne, ha nem olvasna az ember olyanokat a totalcar cikkben hogy jó ez, jó ez csak öngyulladós, mint pár bmw és már általánosít is az emberfia.
    [link] a visszahivási akciókat elolvasva csak pislog az ember, mint pocok a lisztben. :U

    A hdi motor remek, a felszereltség/beltér talán már kicsit avittas, teszem hozzá nekem. A fenntartás szerintem sem húzós jó szerelővel, csak pl nekem akinek fizikai fájdalmat okoz ha olaj és kopón kivül költeni kell nem biztos, hogy való. Az audim is imádom 400 e km-el, de mikor valami elromlik mindig megakarom gyújtani. ;]

    Saját agymenésem, de megnézem a népitéletekben melyik autó van 8 feletti értékeléssel innen indultam. Mert a magyar ember amugy is kritikus/hehe/.

    És akkor itt az isnignia 2008-tól 6.8......beleolvasva elég vegyigyümi, kicsit olyan mint egy dögös barátnő akivel jó megjelenni, de a hülyeségeit neked kell otthon elviselni. Hátnemtom.

    Az 508 tényleg fixen jó, ezt már itt is megerősítettétek bennem. A mondeo bizonyos tipusai talán kézivel, ami még játszik, vagy tényleg esetleg egy komoly megfontolt volvo.

    Vagy megnézek egy c5-öt, bár a szerelőm aztmondta ha mégegy francia autót odaviszek neki megkerget az udvaron. Francos általánosítás. :DDD

    Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák