Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz Majkee84 #69666 üzenetére

    Na hát, előttem már felvázolták. :) (írás közben vettem észre)
    A lényeg, hogy a mostani konfigot már csak jóformán a használt piacról érdemes fejleszteni, legfeljebb H61-es lapok vannak újonnan. És igen, a sok technológiai újítás, gyorsabb csatlakozók...stb miatt érdemes a váltás, no meg, mert hosszabb távra nagyobb erőt képvisel egy későbbi csere esetén.
    Skylake esetén a CPU teljesítménye kapcsán történt a legkisebb előrelépés (na nem tyúklépés azért!), de nem is ez volt a cél, hanem az új gyártás, új technológia. Épp megjelenésre vár egy cikkem, és pont arról szól, hogy egy platformváltás mennyire létjogosult manapság, főleg, ha valakinek erősnek mondható, 1151-es rendszere van. Remélem, hamarosan megjelenik!
    Előre annyit, hogy én nem bántam meg, mert még most azért nagyjából értelmes áron el lehet adni a jelenlegi alkatrészeket. És ha 1151-ben gondolkozol, akkor legyen a memória DDR4, mégiscsak az a szabvány Intel részről, nem beszélve, hogy gyorsabb is.

    [ Szerkesztve ]

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák