Új hozzászólás Aktív témák

  • XFishboneHUN

    senior tag

    válasz Moleman #107235 üzenetére

    Szia!

    NC ügyben tudok nyilatkozni, igaz nekem S verzió van, egy 2015-ös modell, viszont burkolattól eltekintve semmiben nem különbözik a kettő. Én elővárosi igázáshoz használom leginkább, napi 40-40 km-t.

    Én két éve hajtok egy S verzió, teljes megelégedéssel, a fogyasztása egyszerűen bajnok 3-3,5 literrel eljárok, amikor elmesélem komolyabb motort hajtóknak, csodálkoznak, hogy egy 750-es blokk, hogyan ehet csak ennyit. :D Nagyon jó a tároló rekesz a "tank helyén", az én méretű sisakom be megy, de sok NC-s kolléga mondta, hogy nem minden sisak megy bele, de whatever. Egy kisebb, közepes bevásárlás tartalma belefér, vagy egy karton sör egymáson. :D De akár, még egy két napos ruházat is belefér, ha kisebb túrára megy az ember. Ha kell megy, nem tudod agyonforgatni, mert 6600-nál már letilt, az újakat már felengedik 7500-ig. Az irányíthatósága tökéletes. A súlypontja nagyon lent van, ami szintén tök jó dolog, mivel egyszerűbb a kezelhetősége. Kis íven megfordulsz vele simán, kanyarokat szépen veszi, oda megy, ahová beteszed, köszönhető a 160-as guminak.

    Az ülés kényelme az relatív, egy idő után már én is elkezdek fészkelődni 200-250 km után, pedig nagy ülepem van és nem is csontos a 95 kilómmal, ajánlott egy Shad zselés ülésre cserélni a gyárit, úgy meg lehet duplázni a hatótávot az üléssel.

    És, amiért én valószínűleg jövőre eladom (ha a jó ég is megsegít), az nem más, mint az 54 lóerő. Nagyszerű, hogy alul nyomatékos, de mire elkezd húzni, legalább kettőt vissza kell pakolni, hogy meginduljon, plusz gyorsan leforog. Szó se róla, lehet vele gyorsan menni, mert pályán nekem meg volt a 191 km/h, de az élvezhetetlen volt.

    Kiváló tanuló motornak tartom, de ebben a motorban számomra nincs meg a tűz, pedig szeretem. Viszont kivisz a világból, szépen nyugodtan elvisz A-ból B-be, nem egy stresszes motor. Nem ettől a motortól fog felpezsdülni az ember vére. :D

    Az X-is kb ilyen érzés, csak burkolattal és egy front plexivel. Illetve, ha NC-t veszek, mindenki azt mondja DCT-ben érdemes beruházni leginkább. :)

    Illetve, ha bármilyen kérésed lenne, keress meg minket Facebookon: Honda NC Club Hungary néven.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN

Új hozzászólás Aktív témák