Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    Ma sem lesz semmi a motorvásárlásból. Úgy alakult, hogy nem lesz ma átvizsgálás és nem tudom mikor lenne legközelebb megfelelő. Ez lehet jel, hogy inkább hagyjam, már a múltkori szemrevételezéskor is sarkon fordultam volna, de a kicsit pofátlan ajánlatomba belement szinte akadékoskodás nélkül.

    Viszont meg vagyok lőve. Klasszikus külsejű chopper/cruiser érdekelne, lehetőleg minél fiatalabb és 1000ccm felett és nem akarok szopni a papírokkal meg a nem gyári, kiherélt kipufogókkal. A japánok szinte teljesen kiesnek, ami van Honda Fury (VT1300CX) ami bár 1-2 dologban ízlésemre való lenne, de a tank mérete számomra vicc és utast sem lehet vele vinni. A Suzuki VZR1800 egy vadkan szépségével vetekszik, egyáltalán nem tetszik míg a Yamaha Midnight Star-ja a ló másik oldala, hogy annyira igyekszik szép lenni, hogy már csúnya a sok csiri-csáré... A 4M-s határba sajnos nem sok minden fér bele, ami ráadásul tetszik vagy túl "öreg" vagy kétes múltja van és külföldi modell amikkel nem akarok szopni a papírokkal vagy később az alkatrészekkel. A belpiacos kawasakival megjártam anno, elég volt akkor.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák