Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Grillo #119163 üzenetére

    A Foresight volt ott hézag miatt, meg egy Italjet 125 kb Liberty koppintás hézag és karbi problémákkal(később karbi csere lett a vége ejtés, letört egy darab). Nem volt velük gondunk sajnálom ha te befürödtél. :)

    Vagy ők vagy Kozma ha én választanék akkor a CB-t azért utóbbinál támasztanám le. Ahogy anno kezelt minket és a felniket 2 motornyi SoS gumizással nagyon meggyőzőt. Lazán ott merném nála hagyni ősszel fogom is néhány apróság miatt. Árszabás nem olcsó de elmegy bőven.

    Azért az az olajcsere extrém durva esetnek tűnik, most ennek fényében kicsit meglep milyen Ducik is szoktak náluk állni. :Y :Y

    persu és akkor még az állandó etnikumiságj viselkedésről nem beszéltünk. Mikor darabjaira szednek mindent és külön akarják elkupeckedni az a halálom. Komplett hátsó rugóstag és villa eladó volt... Ja a himba az még egy 10-es lenne. Nyád... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák