Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz zgospel #131335 üzenetére

    kisse eros hasonlat egy routerrel. :D

    Egy jarmu joval bonyolultabb, mint egy router, es nem tamaszthatsz ugyanolyan kovetelmenyeket ket teljesen mas celra hasznalt targy kozott, de ertem mire gondolsz, csak ez eleg irrealis elvaras. Folyamatos nyugnek nem neveznem, egy normalis jarmunel. en 15 000 kmt megyek ket szerviz kozott, nem kell semmivel szenvednem. Ebbe is mar 100e kmt raktam, mindenfele nyug nelkul. Ez alapjaraton ketyeg, amig bemelegszik menet kozben is, addig elektromotort hasznalja, tehat a bemelegitessel sem kell foglalkoznom.

    minel regebbi egy jarmu, annal tobb tudast igenyel a tulajdonostol, ami szerintem egyaltalan nem annyira baj. A baj az, ha ra van kenyszeritve az ilyen jarmure, es ez teher vkinek. Az uj jarmuveknel gariban van minden csinalva, es szakszerviz, neked arrol semmit nem kell tudnod, es amugy is tul bonyolultak mar. Az elektromos autonal sajnos nem fogod meguszni a nagyjat ennek, mert hutoviz ott is van, tehat vizpumpa, ami be szokott szarni pl a teslanal. Is. Es van fekfolyadek. Fekbetet, gumi, fektarcsa. Motorolaj az nincs. meg dugattyuk, meg henger, de ezeket a belsoegesunel sem csereled tul gyakran.
    A te igenyeidre egy elektromos auto carsharing rendszerben a megoldas, amikor senki sem birtokolja, hanem csak beul egybe es megy vele, vagy viteti magat vele.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák