Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz boogie84 #3349 üzenetére

    Nem igazán értem amit írtál. Most kinek az ismerőse? Milyen motor? Ki nem szeretné tudni? Egyébként meg ahány pad, annyi mérési eredmény. Sokan nem tudnak normálisan padon mérni. Illetve rohadtul függ az eredmény a külső hőmérséklettől is, meg h tud-e ram air-t a pad, hány fokos a gumi, milyen gumi van a motoron(!!!)...stb.

    Más....hát, szerintem PC-t karbihoz nem igazán lehet tenni:)
    Mindamellett egy fúvókázás nem igazán olyan tuning, amivel több lovat hozol ki belőle, hanem picit javítasz csak a görbén és kevesebb lesz a rezonancia stb. Ja és nem költöd rá a gatyádat, mert nem olyan vészesen drága. Tizede egy PC-s megoldásnak.

    Ennek több értelme van, mint sportkipufogónak, Yoshibarátnak meg a többi szemétnek. Ezek önmagukban semmit sem érnek, bár a karbi még elég jól tolerálja, de a fúvókák igazából a gyárihoz vannak belőve.
    MOD: nem akarok meggyőzni senkit sem, meg mindenki arra költ, amire tud és akar, én is csak álmodozom egyelőre. Aztán majd ha egyszer úgy alakul, akkor megcsinálom. Addig meg szerzem a tapasztalatokat.

    Légszűrőből csak a gyári, ez tény...mondjuk nekem alapból szivacs szűrőm van, nem papír, de nem is sportlégszűrő, hanem annál jóval sűrűbb. Erre is 12e van írva, csak nem kell kidobni, hanem elég kimosni és olajozni.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák